هوش موسیقیایی



بازی دان : باید در نظر داشته باشید که بیان خصوصیات هر کدام از هوش ها به معنای آن نیست که اگر نشانه هایی از بالا بودن حیطه ی خاصی از هوش در کودکتان مشاهده نمی کنید باید انجام بازی هایی که در مورد آن هوش توصیه شده است را کنار بگذارید. از طرفی اگر احساس می کنید که کودک در یکی از هوش ها توانایی و استعداد بالاتری نشان می دهد، بازی ها و فعالیت هایی که برای سایر هوش ها پیشنهاد می شود را انجام ندهید و آنها را نادیده بگیرید.

هوش موسیقیایی

هوش موسیقیایی بسیار سریع تز از سایر هوشها ظهور می کند. بسیاری از پژوهشگران در حال تحقیق و بررسی روی این موضوع می باشند. در دوران نوزادی کودکان طبیعی همانطور که قان و قون می کنند، آواز می خوانند . آنها می توانند اصوات دیگران را تقلید و الگوهایی را تولید کنند. در واقع میچتیلد پاپسیک و هانس پاپسیک (پژوهشگران هوش موسیقیایی) عنوان کرده اند که نوزادان در دو ماهگی می توانند زیر و بمی صدا و ملودی های آواز مادرشان را درک کنند و در چهارماهگی می توانند ساختار ریتمیک را درک کنند. در اواسط سن دوسالگی کودکان می توانند مجموعه ای از نتها را تقلید کنند. برخلاف زبان، تفاوت های چشمگیری در یادگیری آوازها میان کودکان وجود دارد.

برخی از کودکان در سن 2 تا سه سالگی می توانند قطعات بلندی از یک آواز را بخوانند. بسیاری از آنها می تواند فقط تقریب های کلی را تقلید کنند و ممکن است در سن پنج سالگی هنوز مشکلاتی در تولید دقیق ملودیها داشته باشند. به گفته هوارد گاردنر این نوع کودکان موسیقی را بخشی از هر کاری قرار می دهند که انجام می دهند. این نوع کودکان غالباً صدای خوبی دارند و آلات موسیقی رابه خوبی می نوازند. و وقتی هم به موسیقی گوش نمی دهند در سرشان نوایی نواخته می شود. وقتی که مطالعه می کنند یا نکته جدیدی می آموزند، بر روی میز ضرب می زنند و آواز می خوانند یا زیر لب زمزمه می کنند.

کودکی که هوش موسیقی داشته باشد می تواند بگوید کدام نت خارج از ردیف است و همواره با ریتم موسیقی بنوازد و آواز بخواند و یا ملودی هایی را که فقط یکبار یا دو بار شنیده است بنوازد. به طور کلی هوش موسیقیایی به توانایی فهمیدن و گسترش پیشرفت فنون موسیقی، پاسخگویی به موزیک و کار کردن جمعی برای استفاده از موزیک، جهت برآوردن نیازهای دیگران، درک شکل ها و ایده های موسیقی و ایجاد عملکرد ذهنی و آهنگسازی اشاره کرد.

ویژگی های افراد دارای هوش موسیقیایی

این افراد به الگوها توجه زیادی دارند، از انواع موسیقی لذت می برند و تقلید صدا می کنند، آواز می خوانند یا یک آلت موسیقی می نوازند، با موزیک تمرکز می کنند ، از ریتم شعر لذت می برند. آنها ملودی ها و ریتم ها را می فهمند و آنها را درک می کنند، دارای شنوایی قوی هستند، با تن موسیقی می خوانند، زمان موسیقی را حفظ می کند و به راحتی فرق بین آهنگ ها و بخش های مختلف آن را تشخیص می دهند.

رابطه هوش موسیقیایی با مشاغل

-     تکنسین
-    استاد موسیقی
-    گروه کرال
-    نماینده ارکست
-    منتقد موسیقی
-    آهنگسار
-    گوینده






بازگشت به گروه هوش  


نظرات شما درباره این مطلب :

نام :


پست الکترونیکی :


نظر شما در مورد هوش موسیقیایی :



سایر نظرات :

نظری ثبت نشده است.