مهمان تازه ای به این جهان آمده است که از دریچه ی حواس پنجگانه با جهان آشنا می شود. حواس کودک برای رشد موثر و با کیفیت نیاز به تحریک دارند پس این کار را برای نوزاد انجام دهید!
كودک در اين سن چگونه بازی می كند؟
کودک در این سن روی اسباب بازی ها می کوبد و یا اسباب بازی ها را تکان می دهد. نوزاد به سمت اسباب بازی ها دست دراز می کند و می خواهد آنها را بگیرد و وارسی کند. بازی برای کودک در این دوره ی سنی همان تحریک حواس اوست. شنیدن صداهای جدید برای نوزادی که به تازگی وارد این جهان شده و دارد با آن آشنا می شود یک بازی است! دیدن رنگ ها و نور های مختلف برای کودک بازی است. محیط بازی و فعالیت نرم و امن به کودک امکان بازی و یادگیری بیشتر می دهد.
برای داشتن رشدی مناسب در حیطه ی جسمانی و ادراکی، کودک شما باید ببیند، بشنود و لمس کند! کودکی که فضایی برای دیدن و شنیدن و لمس کردن دارد انگیزه میگیرد تا حرکت کند و در رشد حرکتی نیز پیشرفت می کند.
اسباب بازی های صدا دار و اسباب بازی ها نرم برای کودک شما مناسب هستند. اسباب بازی هایی که تحریک حسی مناسبی برای حواس تشنه ی کودک شما فراهم می کنند.
هوش یکی از حیطه های شناخت انسان می باشد. بر اساس نظر روانشناسان هوش دارای انواع مختلفی است و هر نوع از هوش به شکلی رشد می کند و دارای کارکرد هایی در زندگی انسان است.
هوش زبانی یکی از انواع هوش می باشد. فردی که هوش زبانی- کلامی بالایی دارد و به اصطلاح در این حیطه از هوش، با هوش است، مهارت های شنیداری کاملی دارد و توانایی بالایی در استفاده از کلمات و عبارات و به طور کلی زبان دارد. کودکی که در این حیطه از هوش توانمند است ممکن است در آینده نویسنده، سیاست مدار و یا مشاور شود.
برای مطالعه ی بیشتر در این زمینه می توانید مقالات بخش هوش و یا مقاله ی مربوط به هوش کلامی را مطالعه کنید.
کودک تا قبل از اینکه اولین کلمه را بر زبان بیاورد مراحل رشد زبانرا طی می کند. او به محیط توجه می کند. به تفاوت صداها وکلمات و ...
والدین و اطرافیان کودک باید با حرف زدن با کودک، جلب توجه او به صداهای مختلف و کمک به کودک جهت تشخیص انواع صدا ها وترانه خواندن برای کودک ذهن کودک را در این زمینه ورزیده کنند.
ترانه خواندن برای کودک اهمیت بسیاری دارد. ذهن کودک ریتم را درک می کند و این اداراک به ذهن او برای ایجاد ارتباطات کمک می کند. اسباب بازی های صدا دار و اسباب بازی های سخن گو به کودک در تقویت این هوش کمک می کند.
اسباب بازی هایی که می توانند رشد شناختی نوزاد در سه ماهگی را تقویت کند اسباب بازی هایی هستند که توجه کودک را به خود جلب کند. همچنین اسباب بازی هایی که کنجکاوی کودک را تحریک کرده که این اسباب بازی چگونه کار می کند! اسباب بازی هایی که ذهن نوپای کودک را وادار به درک روابط علت و معلول ها کند.
اسباب بازی های موزیکال را برای کودکتان به صدا در بیاورید و به او نشان بدهید. قسمت های مختلف اسباب بازی را در معرض دید کودک قرار بدهید و در مورد کارکرد های آن کلماتی را به کودک بگویید. بگذارید کودک ارتباط میان کلمات و چیز هایی که میبیند را به مرور درک کند.
نوزادان می توانند احساسات دیگران را از روی حالت های چهره ای شان درک کنند. وقتی شما به او لبخند میزنید تفاوت و جنس احساس را نسبت به زمانی که ممکن است به او اخم کنید درک می کند و تحت تاثیر قرار میگیرد.
نوزاد آن قدر توانایی یادگیری دارد که بتواند یاد بگیرد الان زمان خواب است و یا الان زمان شیر خوردن است. شاید متوجه شده باشید که زمانی که او را بغل میگیرید و به اتاقی که همیشه در آن شیر می دهید می روید، کودک دهانش را باز می کند و منتظر شیر خوردن می ماند!
شما می توانید از این توانایی نوزاد در درک احساسات و توانایی اش برای یادگیری امور ساده، برای آرام کردن او استفاده کنید و یا می توانید با استفاده از همین شرایط به کودک بیاموزید که خودش را آرام کند.
هر شب کودک را در یک محل یکسان بخوابانید، برایش لالایی بخوانید و موزیک ها و لالایی های چراغ خوابش را برایش روشن کنید تا کودک با شنیدن آن درک کند که الان زمان خواب و احساسات خوب است.
اسباب بازی های صدا دار را به دست کودک بدهید تا آنها را امتحان کند و با صدای آنها انس بگیرد.
زیر انداز های بازی می توانند به کودک کمک کنند که آرامش داشته باشد. چرا که یک محیط یکسان و دوست داشتنی برای کودک هستند و کودک با خو گرفتن به آنها هم خودش احساسات بهتری را تجربه می کند و هم به شما اجازه خواهد داد به کارهای خودتان هم برسید!
فروشگاه اینترنتی اسباب بازی ، کلیه حقوق این سایت متعلق به بازی دان می باشد و کپی برداری از تصاویر و مطالب آن پیگرد قانونی دارد. «تمامی کالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعالیتهای این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.»