سال های دبستان بهترین سالهای زندگی روانی و اجتماعی کودک هستند. کودک هر روز چیزهای جدیدی در حطیه های مختلف یاد می گیرد. دوستان زیادی پیدا می کند و فردی مستقل و منحصر به فرد می شود. علایق خود را پیدا می کند.
کودک در این سن چگونه بازی می کند؟
کودک به همبازی نیاز دارد. بازی های گروهی و با قاعده با دوستان خود انجام می دهد.
بازی های فکری و تمرکزی دوست دارد و برایش مفید است. برای انتخاب اسباب بازی هایش نظر می دهد و تصمیم میگیرد.
هر بازی کودک می تواند به منزله ی آزمایش و کشف باشد بازی کودک دارای نظم و منطق خاصی می شود.
کودک به همسالان خود بازی یاد می دهد و از آنها بازی های جالب یاد میگیرد.
سال های دبستان از بهترین سالهای کودکی هستند. کودک رشد کرده و خلاق است و توانایی های زیادی دارد. همچنین دوستان زیادی برای خود پیدا کرده است و ساعات زیادی را صرف فعالیت های هدفمند و سازمان یافته می کند.
در این سنین، تحرک جسمانی، چه در قالب ورزش و چه به عنوان بازی برای کودک و رشد و موفقیت او اهمیت ویژه ای دارد. شرایط ورزش کردن در باشگاهها و به صورت رسمی و حرفه ای برای همه ی کودکان فراهم نیست اما همه ی کودکان می توانند بازی کنند.
کودک در این سن ساعات زیادی را پشت نیمکت های مدرسه و ساعات زیادی را بر سر انجام تکالیف در حالت نشسته به سر می برد. بدن کودک در حال رشد است و این وضعیت نشسته که ساعات زیادی از روز را در برمیگرد باید با بازی کردن جبران شود.
بازی های بدنی با استفاده از اسباب بازی هایی که شرایط خوبی برای تحرک کودک فراهم می کنند بهترین گزینه هستند.
کودک در سالهای دبستان کارهای بیشماری برای انجام دادن دارد! کارهایی که او را به فرد دیگری تبدیل می کند، فردی که دیگر کودک نیست و بسیار متفاوت و توانمند تر از سال های قبل است.
یکی از مهمترین نیاز های کودکان دبستانی برای هر چه بهتر انجام دادن تکالیف بیشمار تحصیلی، اجتماعی و خانوادگی شان، نیاز به توجه و تمرکز بالا و ماهرانه است.
اسباب بازی های زیادی هستند که می توانند در این سنین به کودکان جهت افزایش توجه و تمرکزشان کمک کنند و همزمان احساس لذت و شادابی از بازی کردن را نیز به کودکان بدهند.
محدود شدن فعالیت های کودکان در این سنین به فعالیت های داخل مدرسه و یا بازی های رایانه ای ضربه ی بزرگی به مهارت های پایه ی کودکان و احساسات و هیجانات آنهاست.
رشد هیجانی اجتماعی در سال های دبستان وارد دوره ی حساسی می شود. کودک در این سن نیاز به افزایش اعتماد به نفس، گسترش همکاری و دوستی با دیگران و رسیدن به اهداف دارد.
کودک در این سن نیاز دارد تا با دستاورد های خود، خودش را تعریف کند. این دستاورد ها می تواند گرفتن نمرات خوب در مدرسه و یا انجام موفقیت آمیز یک بازی و یا برنده شدن در یک مسابقه باشد. کودک از این کارها احساس اعتماد به نفس خود را شکل می دهد و آن را تقویت می کند.
اسباب بازی هایی که ساختنی هستند و در نهایت به یک دستاورد میرسند به کودک کمک می کنند تا احساسات مثبتی نسبت به توانمدی های خود داشته باشد.
همچنین برخورد با دوستان و همکاری با آنها در بازی ها و فعالیت های مختلف بعد اجتماعی رشد کودک را آشکار می کند. هر چه کودک تعامل و همکاری بیشتر و متنوع تری با همسالان خود داشت باشند رشد اجتماعی با کیفیت تری خواهند داشت.
فروشگاه اینترنتی اسباب بازی ، کلیه حقوق این سایت متعلق به بازی دان می باشد و کپی برداری از تصاویر و مطالب آن پیگرد قانونی دارد. «تمامی کالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعالیتهای این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.»