رشد جسمانی کودک شما از ٤ تا ٦ ماهگی



در این مرحله نوزادان گام‌های بلندی در رشد جسمانی خود بر می‌دارند که مهمترین گام آن تحرک است. نوزاد شما می‌تواند به آرامی پایش را تکان بدهد. او را از شکم روی زمین بگذارید در این حالت او هر تلاشی می‌کند تا روی زمین بخزد و با پاهایش خود را به جلو برساند. در ابتدا این حرکت سینه خیز رفتن کرم مانند او را به عقب و دور از هدفش می‌راند اما پس از ناکامی‌های بسیار او به جلو می‌رود. بیشتر نوزادان می‌توانند با غلتیدن به دو طرف و با پرتاب خود به جلو و یا با شیرجه زدن حرکت کنند. 

نشستن

مهارت دیگری که مقدار زیادی از  توجه کودک شما را به خود جلب می‌کند مهارت نشستن است. در ابتدا او چند دقیقه‌ای در حالی که پشتش خم است می‌نشیند به طوری که بیشتر وزنش بر دست‌هایی که روی زمین قرار دارد افتاده است. در 6 ماهگی عضلات پشت او قوی‌تر و راست‌تر می‌شوند. سر نوزاد کاملا ثابت می‌شود اما او هنوز هم برای حفظ تعادل نشستن از دست‌هایش استفاده می‌کند. 
ممکن است نیاز باشد که شما به او برای نشستن کمک کنید هر چند که او می‌تواند خودش را برای نشستن بچرخاند و با خم کردن کمرش بنشیند. 

ایستادن

همینطور که عضلات پای کودکتان رشد می‌کنند، او از ایستادن با تمام وزنش روی پایش و با حمایت شما لذت می‌برد. این موقعیت (ایستادن) به او امکان مشاهده اطراف از منظره جدیدی را می‌دهد. 


دست دراز کردن و گرفتن اشیا

اکنون شما می‌توانید اسباب بازیی هایی که برای در دست گرفتن آسان باشند را به کودک معرفی کنید. زیرا کودک در این زمان آماده برداشتن مستقیم اسباب بازی ها می‌باشد. کودک همچنین سریعا و به نرمی اشیا را برمی‌دارد و دیگر دست‌هایش حرکات نامنظم ندارد. برای اولین بار کودک می‌تواند شیشه شیر خودش را با دست نگه دارد. 

رشد و ظاهرکودک

کودک به رشد خود با همان سرعت قبلی ادامه می‌دهد. احتمالا یکی دو کیلو وزن اضافه می‌کند و هر ماه 2 الی 4 سانتی‌متر قد می‌کشد. دور سر کودک هم هر ماه 2 الی 4 سانتی‌متر رشد خواهد کرد.

خرید اسباب بازی نوزاد

بیشتر بخوانید:

من و رشد کردن کودکم

مشخه های رشد کودک 6 تا 4 ماهگی






بازگشت به گروه رشد اولیه ی کودک  


نظرات شما درباره این مطلب :

نام :


پست الکترونیکی :


نظر شما در مورد رشد جسمانی کودک شما از ٤ تا ٦ ماهگی :



سایر نظرات :

نظری ثبت نشده است.